O proizvodu
Tradicionalni japanski citrusno slani začin koji će obogatiti svako vaše jelo. Dodajte ga omiljenim salatama, pripremite ukusan umak za rezance ili slasni dip za gyoza okruglice i povrće. Yuzu ponzu umak se sastoji od organskog umaka soje, rižinog octa, mirina, rižinog sirupa, kombu algi i sok biljke yozu koji je specifičnog citrusnog okusa stoga će vašim jelima dati prepoznatljivu kiselkastu notu.
Sastojci
umak od SOJE* 39% (voda, SOJA*, PŠENICA*, morska sol, etanol* (alkohol od žitarica nastao fermentacijom), rižin ocat* (voda, fermentirana riža*), rižin slad*, yuzu sok* 13%, voda, mirin* (slatka riža* 54%, shochu* [voda, fermentirana riža*], fermentirana riža*), ekstrakt kombu alge (voda, kombu, morska sol), morska sol. *ekološki uzgoj. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na etikleti ispod eko znaka. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.