Kategorije proizvoda

Umeboshi pasta sa shisom

Šifra proizvoda: 14516
O proizvodu
Umeboshi je u Japanu odavna poznat kao pomoćnik za reguliranje kiselosti u želucu, a u obliku paste, umeboshi je odličan i za obogaćivanje okusa različitim jelima. Shiso potječe iz južnog dijela Kine. Izvorno je korišten u medicini, a kao hrana se počinje koristiti u 17. stoljeću. Kombinacijom ukusne umeboshi paste i shisoa dobivena je izvrsna začinska mješavina koja se može koristiti kao preljev za salate i tjesteninu, ali i za mnoga druga jela.
Sastojci
umeboshi šljiva* 98% (ume šljiva*, morska sol), shiso ekstrakt* 2% (shiso lišće*, sol, umeboshi začin). * ekološki uzgoj Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Kodni broj:JP-BIO-005. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.