O proizvodu
Clearspring Tamari proizveden je u Japanu od proizvođača s iskustvom od pola stoljeća. Spravljen je od cjelovitih zrna soje, a fermentira se tradicionalnim metodama koje uključuje odležavanje od čak 9 mjeseci.
Tamari je proizvod koji prirodno ne sadrži gluten. Snažnijeg je okusa od Soyu začina i idealan je za jela iz woka, salate, juhe i različite umake i preljeve.
Clearspring proizvodi provjerene su organske kvalitete, ne sadrže umjetne dodatke, MSG, bojila, konzervanse niti dodani rafinirani šećer i pogodni su za vegane.
Sastojci
SOJA* 46%, voda, morska sol, mirin začin* (slatka riža*, voda, fermentirana riža*). *ekološki uzgoj. Bez glutena. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: NL-BIO-01, ne EU poljoprivreda. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na čepu. Uvjeti čuvanja: čuvati na tamnom i hladnom mjestu.