O proizvodu
Shiitake gljiva podrijetlom je iz Azije, a u Japanu se od davnina cijeni zbog svoje kvalitete i arome. Uzgajaju se na drvetu iz kojeg crpi hranjive sastojke, a beru se ručno samo gljive prve kvalitete. Okinawa shiitake visoke su kvalitete i sadrže brojne hranjive sastojke. Koriste se sušene ili svježe u juhama, varivima, kao i jelima iz woka.
Sastojci
100% sušene shiitake gljive iz ekološkog uzgoja. Sadrži prirodno prisutne sulfite. Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Zemlja podrijetla: Japan. Uputa za upotrebu: gljivu namočiti u vodi 10-30 minuta, odrezati joj peteljku, narezati ju na sitne komadiće i kuhati u juhama, čajevima i jelima od povrća 20 minuta. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu.