O proizvodu
Rižin ocat napravljen je od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.
Sastojci
izvorska voda, smeđa riža 15%, morska sol, ocat, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati SOJU u tragovima. Kodni broj: HR-EKO-04, ne EU poljoprivreda. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.