O proizvodu
Mješavina želatine i šećera za vaše omiljene deserte i pekmeze iz domaće kuhinje.
Upute za uporabu:
1. Oprati voće i narezati ga na komade ako je potrebno.
2. Voće i limunsku kiselinu ili limunov sok promiješajte i kuhajte uz stalno miješanje.
3. Kuhati najmanje 3 minute.
4. Ukoliko smjesa nije dovoljna čvrsta – možete kuhati još koju minutu više.
5. Kipući pekmez staviti u staklenku, poklopac dobro zatvoriti, okrenuti staklenku na poklopac te
držite u tom položaju 5 minuta.
Sastojci
sirovi šećer šećerne trske*, zgušnjivač: jabučni pektin*. *ekološki uzgoj. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu.