O proizvodu
Gotova mješavina za hrskavu i slasnu tempuru bez glutena!
Tempura je tradicionalni japanski način pohanja i dubokog prženja. MUSO mješavina za tempuru spravljena je od organskog brašna riže, kukuruznog škroba te slanutkovog brašna.
U 100 ml vode dodajte 75 g mješavine i dobro promiješajte. U pripremljenu smjesu umočite namirnice prema izboru i pržite u dubokom ulju zagrijanom na 180°C do zlatno-smeđe boje.
Odličan i praktičan način da pripremite omiljeno povrće, gljive ili tofu.
Sastojci
brašno od integralne riže* 69%, kukuruzni škrob*, brašno od slanutka*, sol. *ekološki uzgoj. Zemlja podrijetla: Japan. Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Uputa za uporabu: u 100 ml vode dodati 75 g mješavine i dobro promiješati. U pripremljenu smjesu umočiti namirnice prema izboru i pržiti u dubokom ulju zagrijanom na 180°C do zlatno-smeđe boje. Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna 2,1 g