O proizvodu
Kuzu je biljka iz porodice mahunarki koja raste divlje u planinama i poljima Japana. Bijeli škrob dobiven iz korijena kuzua u Japanu se od davnina cijeni kao hrana. Upotrebljava se za zgušnjavanje variva, umaka, preljeva kao i za pripravljanje toplog napitka.
Upute za upotrebu: Jednu čajnu žlicu kuzua razmutite u jednoj jušnoj žlici hladne vode. Umješajte u jelo ili napitak te kuhajte dok se ne zgusne.
Sastojci
ekološki samonikli (divlji) kuzu korijen. Kodni broj: JP-BIO-154, ne EU poljoprivreda. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Upute za uporabu: za zgušnjavanje variva, umaka, preljeva kao i za pripravljanje toplog napitka. Otprilike 1 - 2 čajne žličice na šalicu tekućine. Kuzu razmutiti u malo hladne vode i umiješati u jelo ili napitak te kuhati na laganoj vatri uz stalno miješanje dok kuzu ne postane proziran. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.