O proizvodu
Heljdino brašno je vrlo kvalitetno brašno i koristi se za pripremanje palente (žganaca), ali i kao dodatak brašnu ostalih žitarica. Od heljdinog brašna mogu se pripremati ukusna peciva, kruh, palačinke, muffini, a koristi se i za izradu japanskih soba rezanaca. Pogodno je i za dodavanje smjesi za palačinke.
Sastojci
brašno dobiveno iz oljuštenih zrna heljde iz ekološkog uzgoja. Može sadržavati gluten, kikiriki, soju, orašasto voće i sezam u tragovima. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom. Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna 6,0 g