O proizvodu
Miso je tradicionalni fermentirani japanski začin popularan po svojem bogatom okusu i bogatom nutritivnom sastavu.
Clearspring pasta od bijelog misa spravljena je od cjelovite soje uz pomoć jedinstvenih fermentirajućih kultura, prirodno sazrijela u cedrovim bačvama na optimalnim temperaturama. Ovaj postupak spore fermentacije osigurava bogate i kompleksne okuse ove kremaste paste.
Svakako je isprobajte u pireima i krem juhama umjesto mlijeka i vrhnja za kuhanje. Također je izvrsna za pripremu različitih umaka i dipova.
Clearspring proizvodi provjerene su organske kvalitete, ne sadrže umjetne dodatke, MSG, bojila, konzervanse niti dodani rafinirani šećer i pogodni su za vegane.
Sastojci
fermentirana riža* 45%, SOJA* 25%, voda, morska sol. *ekološki uzgoj. Može sadržavati GLUTEN u tragovima. Kodni broj: JP-BIO-003, ne EU poljoprivreda. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Upute za uporabu: može se koristiti za izradu dresinga i umaka ili ga možete za obogaćivanje arome dodati u juhe i variva prema vlastitom ukusu. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 2 mjeseca. S vremenom miso će potamniti što ne utječe na njegovu kvalitetu. Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži.