Logo
naši partneri
Bio-zrno Makronova Planetopija

Zelena Magma

Frontpage placeholder

Zelena Magma je proizvod za koji smo posebno vezani. To je naš prvi dodatak prehrani i omiljeni dodatak prehrani naše djece. Ponosni smo što već desetak godina zastupamo Zelenu magmu u Jugoistočnoj Europi. Osnivač tvrtke Green Foods Europe je dr. Yoshihide Hagiwara, japanski farmakolog, izumitelj i poduzetnik, koji je posvetio svoj život prirodnom pristupu zdravlju. Nakon godina istraživanja, dr. Hagivara je otkrio osobito vrijednu metodu ekstrakcije i primijenio je na proizvodnju izuzetno kvalitetnih prirodnih dodataka prehrani: Zelene magme – praha soka lišća mladog ječma, ekstrakta pšeničnih klica, beta-karotena i proizvoda na njihovoj osnovi. Svi su ti dodaci prehrani proizvedeni od prvoklasnih ekoloških sirovina.

Jedinstvena zbog zaštićenog i patentiranog načina proizvodnje Zelena magma jedan je od najprodavanijih prirodnih dodataka prehrani. Njezin je osnovni sastojak dehidrirani sok mladog lišća ječma, uzgojenog po strogim kriterijima organskog uzgoja, koje sadrži aktivne enzime, antioksidanse, vitamine C, E, B1, B2, B3,B6, B9 i B12, minerale, 19 amino-kiselina i klorofil. Blaga alkalnost Zelene magme pomaže neutralizirati kiselost koja nastaje kao posljedica nekvalitetne prehrane i stresa.

Zelenu magmu možete pronaći u prahu (80g, 150g i 312g) i u tabletama (136 tbl i 320 tbl) te također sljedeće proizvode: Zelena magma Professional (sa shiitake i maitake gljivama i Zelena magma formula za revitalizaciju.

Doziranje:
PRAH - 1 žlicu praha (3g) razmutiti u 150 ml hladne vode ili soka. Ne uzimati s vrućim napitcima jer će toplina neutralizirati aktivne enzime. Preporuča se uzimati 2 puta dnevno po jednu žlicu razmućenog praha na prazan želudac, 20 min prije obroka.

TABLETE  - uzimati 8 tableta s hladnom vodom ili sokom. Ne uzimati s vrućim napitcima jer će toplina neutralizirati aktivne enzime. Preporuča se uzimati Zelenu Magmu dva puta dnevno (po 8 tableta) na prazan želudac, 20 minuta prije obroka.


Saznajte više